Bine ai venit !  Autentificare clienti  |  Creare cont client
Cosul de cumparaturi
este gol
Anunțuri :
  • ANUNT IMPORTANT: Numarul de telefon la care ne puteti contacta pentru orice informatie este 0741302602!

Conditii de livrare

Dupa ce Cumparatorul a plasat comanda, acesta va primi un email de confirmare a comenzii iar ulterior va fi contactat telefonic pentru o reconfirmare a acesteia. 

Comenzile plasate pana la ora 14.30 vor fi livrate in interval de maxim 48 de ore.

Livrarile comenzilor se fac prin intermediul firmei de curierat GLS iar costul transportului este de 20 lei pana la 20 de kg. Daca greutatea coletului depaseste 20kg se vor livra doua colete iar taxa de transport va fi de inca 20 lei. Daca greutatea coletului depaseste 40 kg se va face al treilea colet.

In cazul in care doriti sa luati legatura cu curierul care va va livra coletele, puteti suna la numarul de telefon de pe site-ul GLS http://www.gls-romania.eu/ unde va trebui sa comunicati numarul de colet care va fi furnizat de catre noi. Va rugam sa ne cereti acest numar daca aveti nevoie de el. 

In momentul preluarii coletului de catre GLS, dumneavoastra veti primi un sms pe numarul de telefon din contul dumneavoastra. Acest sms este confirmarea faptului ca coletul a parasit depozitul nostru si contine numarul de awb al coletului precum si contravaloarea rambursului care il aveti de platit la curier.

Va reamintim ca GLS nu lucreaza samabata, astfel coletele trimise vineri vor fi livrate luni.

Site web creat de Coral Design Cluj