Bine ai venit !  Autentificare clienti  |  Creare cont client
Cosul de cumparaturi
este gol
Anunțuri :
  • ANUNT IMPORTANT: Numarul de telefon la care ne puteti contacta pentru orice informatie este 0741302602!

Termeni si conditii de utilizare

TERMENI SI CONDITII

1. Definitii si termeni
- cakedecor – este denumirea comerciala a S.C. VIAFRUCT 2012 SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Comuna Florești, str. Eroilor nr. 92/12, județul Cluj, avand numar de ordine in Registrul Comertului J12/3315/2014, cod unic de înregistrare fiscala RO 30284567
- Vanzator – cakedecor sau orice partener din cakedecor.
- Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.
- Client – persoana fizica / persoana juridica care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre cakedecor (electronic, telefonic, etc) sau in baza unui acord de utilizare existent intre cakedecor si acesta si care necesita crearea si utilizarea unui CONT.
- Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site , care, prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
- Cont – sectiunea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Cumparatorului transmiterea Comenzii si care contine informatii despre Client/Cumparator si istoricul Cumparatorului in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii Bunuri, etc.).
- Site – domeniul www.cakedecor.ro si subdomeniile acestuia.
- Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.
- Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.
- Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.
- Continut:
• toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
• continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
• informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
• informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
• date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
• Document – Termeni si Conditii.
• Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.
• Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.

2. Reguli generale de utilizare a site-ului www.cakedecor.ro
Accesarea, vizitarea, si/sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul www.cakedecor.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor mai jos enumerate.
Pentru a fi informat despre toate conditiile de utilizare ale acestui site, va rugam sa parcurgeti toate sectiunile urmatoare.
SC VIAFRUCT 2012 SRL in calitate de proprietar al site-ului, isi rezerva dreptul de a face modificari si actualizari ale acestor termeni si conditii, precum si ale ofertei, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor. De asemenea, SC VIAFRUCT 2012 SRL isi rezerva dreptul de a corecta eventuale omisiuni si erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere sau erori ale produselor software. Va rugam sa cititi cu atentie termenii si conditiile, de fiecare data cand folositi site-ul www.cakedecor.ro. Folosirea fara acordul scris al SC VIAFRUCT 2012 SRL a oricaror elemente regasite in site, chiar daca aceste elemente nu poarta marcaje de protectie, atrage dupa sine consecintele prevazute de legislatia in vigoare.

3. Cesionarea si subcontractarea
Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Bunuri sau Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

4. Reguli de cumparare
Toate detaliile cu privire la cumpararea unui produs de pe site-ul www.cakedecor.ro sunt mentionate la meniul “Cum comand”. Precizam ca intre data lansarii comenzii de catre dumneavoastra si data confirmarii comenzii de catre SC VIAFRUCT 2012 SRL stocul de produse se poate epuiza, caz in care veti fi contactat pentru modificarea comenzii.

5. Preturi
Toate preturile produselor sunt afisate pe site-ul www.cakedecor.ro sunt in RON si includ TVA.
Costurile de expediţie sunt fixe pentru fiecare comanda in parte, acestea nu depind de destinatie, si dimensiune, ci doar de greutate (pana la greutatea maxima de 20kg). Ne rezervam dreptul de a modifica preturile ca urmare a schimbarii cursului de schimb valutar sau a situatiei de pe piata mondiala. Din momentul in care vanzatorul a confirmat comanda cumparatorului, preturile nu mai pot fi schimbate.

6. Livrare
Livrarea in tara a produselor comandate se face prin societatea de curierat GLS, intr-un termen de 2-3 zile lucratoare. Exceptie prezinta comenzile care contin produse ce necesita prelucrare (de ex. Printarile personalizate si produsele care se aduc la comanda), caz in care livrarea se face in termen de 7-10 zile lucratoare.
Costul de transport (in tara) este de 20 RON pe colet, indiferent de numarul de produse comandate si se adauga la valoarea facturii, ca si pozitie distincta.
Comenzile primite vineri dupa ora 12.00 se considera intrate lunea urmatoare dimineata la ora 8.00.
Nu putem efectua livrari la casute postale.
Magazinul online www.cakedecor.ro nu comercializeaza produsele sale si in afara granitelor tarii.

7. Receptie
Se considera ca data a receptiei produselor de catre cumparator data la care produsul a fost primit de catre acesta si s-a semnat documentul de predare/primire a coletului.

8. Plata
Plata se efectueaza in sistem ramburs, la primirea coletului.
SC VIAFRUCT 2012 SRL, prin magazinul sau www.cakedecor.ro vinde on-line produsele sale, plata facandu-se direct la curier, respectiv firma de curierat GLS. In acest fel putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda dar si o plata sigura, fara a percepe vreun comision suplimentar.
Poti cumpara produsele noastre on-line urmand 2 pasi:
a. Urmezi pasii descrisi in sectiunea "Cum cumpar?"
b. Introduci datele tale personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre tine. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre VIAFRUCT 2012, nici de catre transportatori. Ai grija sa completezi formularul corect si sa indici persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de e-mail si numarul de telefon au importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului. Mai mult de atat, VIAFRUCT 2012 prin magazinul sau online www.cakedecor.ro nu vor putea sa te contacteze si sa te informeze asupra starii comenzii tale.

Daca adresa de livrare nu este aceeasi ca adresa de facturare, indica acest lucru prin deselectarea optiunii "informatii privind livrarea" din formularul de inregistrare. Confirma datele alegand "Confirmare comanda".

9. Metode de plata
Plata produselor se face ramburs la firma de curierat GLS. Vedeti mai mult la: http://cakedecor.ro/info/cum-platesc

10. Transferul dreptului de proprietate asupra bunurilor
Dreptul de proprietate asupra Bunurilor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in Comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

11. Declaratie de conformitate
SC VIAFRUCT 2012 SRL asigura, garanteaza si declara pe propria raspundere, conform prevederilor art.5. din Hotararea Guvernului nr. 1022 / 2002 privind regimul produselor si serviciilor care pot pune in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si protectia mediului, si a legislatiei UE in vigoare, ca produsele prezentate pe site-ul www.cakedecor.ro nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului si sunt in conformitate cu standardele respectate de producator si mentionate in fisa tehnica a produselor.

12. Returnare si garantie
12.1. Returnare
Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform dispozitiilor O.G. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la data receptiei coletului si in aceeasi stare in care au fost receptionate, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Contravaloarea produselor comandate se va returna in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data notificarii in scris a intentiei de returnare, cu conditia ca in acest termen, produsul sa reintre in posesia vanzatorului si sa fie in perfecta stare. In cazul in care produsul returnat de catre cumparator intarzie sa ajunga la vanzator, suma reprezentand contravaloarea acestuia (din care se scade cheltuielile de transport), se va returna numai dupa receptia fara obiectiuni de catre vanzator a produsului returnat.
La returnarea unui produs, trebuie mai intai sa ne contactati, formuland in scris pe e-mail sau prin posta o notificare a intentiei de retur si a motivelor renuntarii produsului. Pe linkurile urmatoare puteti gasi formularele: Decarcare formular PDF | Descarcare formular DOCX. (Necesitatea prezentarii motivelor de retur de catre cumparator nu este o conditie de acceptare a returului, ci doar un element de monitorizare interna a comertului online). Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati de sosirea in stare buna a produsului la sediul SC VIAFRUCT 2012 SRL (str. Eroilor nr.92/12, Floresti, jud. Cluj). Pentru a putea beneficia de returnare, produsul trebuie sa fie nedeteriorat, sa nu fi fost folosit si sa fie insotit de o copie a facturii si a documentului de plata. In vederea efectuarii returului, aveti obligatia sa ambalati produsul intr-un ambalaj care sa-i asigure integritatea. Produsele care contin accesorii se returneaza doar in cazul in care nu sunt descompletate (contin setul intreg de piese) si nu sunt deteriorate si/sau folosite.
Un produs este considerat deteriorat si/sau folosit daca prezinta modificari fizice, pete de murdarie, arsuri, taieturi etc. Orice semn de uzura existent pe produs atrage anularea dreptului de returnare, fiind considerat produs folosit. Deteriorarile cauzate de nerespectarea conditiilor de utilizare, atrag anularea dreptului de returnare / garantie.
Returnarea se considera finalizata cand SC VIAFRUCT 2012 SRL a receptionat produsele returnate, constatand printr-un proces verbal starea in care acestea se afla. In cazul in care bunul receptionat in urma returului este uzat si/sau deteriorat, cumparatorul va fi notificat comunicandu-i-se faptul ca returul nu se accepta si produsul achizitionat urmeaza sa-i fie retrimis.
Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.
Exceptie de la returnare o reprezinta produsele achizitionate de persoane juridice, produsele folosite si/sau deteriorate.
Contravaloarea cheltuielilor de expeditie a produselor returnate la cerera clientului, fara culpa vanzatorului, se suporta de catre client.

12.2. Garantie
Produsele comercializate pe www.cakedecor.ro beneficiaza de garantie in conformitate cu legislatia in vigoare. Pentru fiecare grupa de produse se acorda garantie separata raportat la specificitatea produsului. Covoarele au o garantie de 3 luni, garantie acordata de catre producatori si calculata de la data receptionarii produsului.

13. Erori de livrare
In cazul in care, cu ocazia livrarii, se intampla sa vi se livreze din greseala un alt produs decat cel comandat, un alt numar de produse, un produs de alta culoare sau daca exista orice alta problema cu privire la receptia produsului, va rugam sa ne contactaţi in termen de maxim 24 de ore de la receptie la adresa de email office@cakedecor.ro sau la numarul de telefon 0741158062.
Produsele care prezinta la livrare neconformitatile mai sus specificate, se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea cumparatorului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Cumparatorul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform. Daca nu se poate inlocui produsul cu unul conform, se va restitui contravaloarea produsului.

14. Conciliere
In cazul in care exista situatii / probleme care nu par a putea fi rezolvate apeland la operatorul client service al magazinului online CAKEDECOR, va rugam sa le semnalati in scris la adresa de mail office@cakedecor.ro si veti fi contactat in termen de maxim doua zile lucratoare de catre persoana responsabila pentru concilierea amiabila a clientilor nemultumiti.

15. Legea aplicabila – jurisdictia
Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre cakedecor si Clienti / Cumparatori se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Municipiul Cluj-Napoca.

16. Drepturi de autor
Intregul continut al site-ului www.cakedecor.ro incluzand, enumerativ si nu limitativ, texte, imagini, grafice, butoane, programe, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, precum si combinarea acestora intre ele, este proprietatea SC VIAFRUCT 2012 SRL si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a SC VIAFRUCT 2012 SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
SC VIAFRUCT 2012 SRL garanteaza utilizatorului, in interes personal, acces limitat pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde sau revinde, sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor SC VIAFRUCT 2012 SRL, fara acordul scris al acesteia.
Incalcarea drepturilor de autor poate fi semnalata la adresa de email office@cakedecor.ro.

17. Confidentialitatea datelor personale
SC VIAFRUCT 2012 SRL respecta legile in vigoare privind confidentialitatea datelor. SC VIAFRUCT 2012 SRL nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dumneavoastra de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.
Tipul de prelucrare a datelor cu caracter personal efectuat de către VIAFRUCT 2012 SRL nu creează obligația de notificare a Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, avandu-se in vedere prevederile articolului 1 din Decizia nr. 200 din 14 decembrie 2015 emisă de Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.
Totuși, scutirea de obligația de a notifica autoritatea de supraveghere nu va exonera operatorul VIAFRUCT 2012 SRL în sensul Legii nr. 677/2001, de îndeplinirea celorlalte obligații care îi revin potrivit dispozițiilor legale aplicabile în domeniul protecției datelor cu caracter personal, cu precădere a celor privind asigurarea drepturilor persoanelor vizate, precum și a confidențialității și securității datelor.
Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.cakedecor.ro adresa sa de email, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.cakedecor.ro . Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este suficient sa ne contactati si sa solicitati acest lucru prin e-mail.
SC VIAFRUCT 2012 SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise de catre clienti prin sistemul sau informatic. SC VIAFRUCT 2012 SRL nu isi asuma insa responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul. De asemenea, SC VIAFRUCT 2012 SRL nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul si nu raspunde pentru actiunile tertilor indreptate impotriva site-ului si/sau a clientilor sai.
La efectuarea unei comenzi si / sau la inregistrarea dvs. drept abonat la newsletterul CAKEDECOR, vom stoca informatiile dvs. personale. Prin acestea acceptati faptul ca stocam informatiile de care avem nevoie pentru a finaliza comanda dvs. si sunteti de acord sa primiti pe viitor materiale promotionale prin orice mijloace de comunicare (telefon, posta, e-mail, sisteme automatizate de trimitere a newsletterelor etc.) din partea SC VIAFRUCT 2012 SRL.
Utilizatorul raspunde de veridicitatea datelor introduse pe site-ul www.cakedecor.ro, in timpul crearii contului si pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. SC VIAFRUCT 2012 SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
Vanzatorul se obliga sa respecte cumparatorului drepturile prevazute de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, publicata in M. Of. Nr. 790 din 12 decembrie 2001 si normelor emise in aplicarea acesteia si va utiliza baza de date pentru a trimite corespondenta. Datele furnizate nu vor fi difuzate catre terti.
La cererea expresa a cumparatorului, vanzatorul va asigura acestuia dreptul de acces, dreptul de interventie , dreptul de opozitie, dreptul de rectificare sau dreptul de stergere a datelor, in conformitate cu dispozitiile Legii nr.677/2001. Pentru exercitarea acestor drepturi, cumparatorul va trimite vanzatorului pe adresa de e-mail office@cakedecor.ro sau prin posta la adresa str. Eroilor nr.92/12, Floresti, jud. Cluj, o cerere intocmita în forma scrisa, datata si semnata, in care va specifica in detaliu solicitarea.
Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau alte verificari legale, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

18. Litigii
Orice neintelegeri aparute intre parti cu privire la derularea, executarea sau interpretarea prezentului contract se vor rezolva pe cale amiabila, in caz contrar competenta de rezolvare apartine instantelor de judecata.

19. Baza legala
Termenii si conditiile prezentate respecta legislatia in vigoare: Legea 365/2002 privind comertul electronic, Legea 51/2003 pentru aprobarea OG 34/2014 privind dreptul consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii precum si pentru modificarea si completarea unor acte, Legea nr. 296 din 28 iunie 2004 republicata si actualizata, privind codul consumului completata cu legislatia romana in vigoare cu privire la protectia consumatorului, si in special Legea nr. 449 din 12 noiembrie 2003 (republicata si actualizata) privind vanzarea produselor şi garantiile asociate acestora, Legea nr. 193 din 6 noiembrie 2000 (*republicata*) privind clauzele abuzive din contractele incheiate intre comercianti si consumatori.

20. Reguli referitoare la persoane juridice
Dispozitiile privitoare la achizitionarea produselor sunt aplicabile si persoanelor juridice, cu exceptia faptului ca persoana juridica nu are drept de returnare a produsului decat pentru neconformitati constatate la data receptiei marfii.

21. Dispozitii finale
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

 

 

Site web creat de Coral Design Cluj